FABRICZIUS JÓZSEF ÁLTALÁNOS ISKOLA

2112 Veresegyház, Fő út 77-79.

Bolyai Matematikai Csapatverseny

Idén is siker a Bolyai Matematika Csapatversenyen!

Mint minden évben idén is sok csapat jelentkezett a Bolyai Matematika Csapatversenyre. A 41 induló csapatunkból egy döntős, öt díjazott csapat lett, és még nagyon sokan végeztek az induló csapatok első harmadában, ami igen szép teljesítmény!

Kezdjük a legkisebbekkel! 3. évfolyamon a Nyerő csapat (Cseh Dániel, Ivády Zsombor, Koblász Gergő, Loós Kata Lea) kimagasló pontszámmal megyei 2. helyezést ért el, így továbbjutottak és részt vesznek november 17-én az országos fordulón! A többi csapat eredménye ezen évfolyamról: Villám számolók (Harsányi Marcell, Kapin Benedek, Teréki-Papp Dániel, Veres Marcell) 41., Számok csapat 69. és az Okos négyes csapat 73. helyezést ért el.

A 4. osztályos A nagy zsenik (Bátka Csongor, Kaibás Kornél, Lantos Sámuel, Török Kristóf) megyei 6. helyezést értek el, így ők is díjazott csapat lettek! A Bölcs Baglyok csapat (Buzási Veronika, Gábor Simon, Pala Anita, Szórát Gergő) pár pontos különbséggel a 13. helyen végzett, míg a Vulkángólyák 84., a LogiKaland a 89. és a Móka Miki csapat a 114.helyen.

  1. évfolyamon rekordot döntöttünk a 13 induló csapatunkkal. Eredményeink ezen az évfolyamon: 2-3 ponttal a díjazott csapatoktól lemaradva a 9. helyen végeztek a Számgenerátorok (Holes Zsombor, Kocsner Gergő, Mérész Vince, Szabó Kornél) illetve a 11. helyen a Matek Fc (Lévai Ádám, Muraközi Tibor, Radics-Ray László). 14. lett a Fehércsokis Shaken Espresso (Fekete Enikő, Fórizs Hanna, Gyócsi Lívia Mia), 18. a Vesztesek csapata (Juha Dániel Pál, Rikker Márton, Somos Benedek, Tenyei Ádám), 40. a Matekőrültek (Benedek Virág Maja, Freytag Blanka Flóra). A Tudósok csapata 54., Einstein bandája 82., Matekos sültkrumplik 101., 1 meg 1 az 11 csapat 103., Géniusz 115., Rohanó csirkék 119., Creatorok 120. és a Szeretjük a matekot csapat a 138. helyen végzett.
  2. évfolyamon a szintén díjazott Csodacsapat (Jánosi Attila, Kákonyi Máté Henrik, Pásztor Attila Péter, Simon László Sebastian) megyei 5. helyezést ért el, a Minek nevezzelek csapat (Almási Krisztián, Bátka Fanni, Corseu Kincső, Lőrincz Nimród) pedig 7. helyezést. A Számkirálynők csapata (Hajdu Anna, Mehlhoffer Janka, Nagy-Király Szonja) 13., míg a CsZsHSz csapat (Fogarasi Gréta, Galli Zsófia, Reményi Szabolcs, Vas-Lőrincz Huba) 37. lett. További helyezések: Még nincs nevünk 50. és az Anonymus csapat 62. helyezést ért el.

A 7. évfolyamos Lilianyus és a Mancik csapata (Boldizsár Luca, Farkas Liliána, Hetyey Zsuzsanna, Keresztényi Orsolya) megyei 6. helyezést ért el, szintén díjazottak! 15. helyen végzett a Szikla csapat (Csekő Levente, Podráczki Arnold, Sziklai Tamás, Vetro-Kovács Kornél) és 16. helyen a Nevenincsek (Bakos Milán, Csonka Botond, Penczi Emma, Valenta Dániel) A Névtelenek csapata 29., Egirl 2023 40. és a Csupaszon hányó csillagos csajos Csigák 45. helyezést értek el.

  1. évfolyamon A fix nyertesek (Fűzi Bálint, Pál Noémi, Telepi Kata, Tokai Kamilla) megyei 5. helyezéssel szintén a díjazott csapatok számát növelik! 15. helyezést értek el az Agymanók (Hajdu Lídia, Hajnal Kincső, Óvári Jázmin, Stella Sára) és 19. lett a Slimegang csapat (Csirkés Bence, Franyó Trisztán, Medveczki Mihály, Varga-Molnár Dávid). A Goblingang csapat 28., a Csodacsajok a 36. míg a Csúcsfejek az 55. helyen végeztek.

Szeretettel gratulálunk minden versenyző diákunknak, szurkolunk a Nyerő csapatnak az országos döntőben!