FABRICZIUS JÓZSEF ÁLTALÁNOS ISKOLA

2112 Veresegyház, Fő út 77-79.

Értékmegőrző szekrények

Kedves Szülők!

A GAMESZ tájékoztatja az értékmegőrző szekrényeket bérlő szülőket, hogy a Fabriczius József Általános Iskola Fő úti épületében található szekrények bérleti ideje a tanév végén lejár.

A nyár folyamán a szekrények karbantartása és újra kódolása megtörténik.
Kérjük, az ÁSZF-ben foglaltaknak megfelelően, legkésőbb a tanévzáróig szíveskedjenek a szekrényeket kiüríteni, az abban tárolt értékeket elvinni. Sajnos az ezt követően szekrényekben maradt értékekért, tárgyakért a GAMESZ nem tud felelősséget vállalni.

A szerződések meghosszabbítását csak a szülők igényelhetik, a meglévő szekrény sorszámának megadásával a fent megadott időpontokban és helyszínen.
Ezek után a megmaradt szekrényeket érkezési sorrendben kiadjuk az igénylőknek. További igényt nem tudunk elfogadni a régi szekrény megtartására.
A nyár folyamán a GAMESZ műszaki irodában lehetőséget biztosítunk új szekrények igénylésére, és ezek szerződésének megkötésére az alábbi időpontokban:

A szekrények kódolása ezekben az esetekben is az iskolában a helyszínen történik a tankönyvosztás idejében. Erről bővebb tájékoztatást adunk a nyár folyamán.

Kérjük, amennyiben lehetséges, próbáljanak pontos összeggel (apróval) érkezni a befizetésre!

Köszönettel:
GAMESZ

2112 Veresegyház Sport u. 4.
Tel.: +36 28 585 191
iskolaszekreny@veresegyhaz.hu
www.veresegyhaz.hu
www.gamesz.veresegyhaz.hu

Adatvédelmi tájékoztató
Átalános Szerződési Feltételek