FABRICZIUS JÓZSEF ÁLTALÁNOS ISKOLA

2112 Veresegyház, Fő út 77-79.

Országos asztalitenisz Diákolimpia döntő

A veresegyházi gyermek, iskolai asztalitenisz és 11 éves Galaxis történetünk legfényesebb hétvégéje! 3 arany, 1 ezüstérem az országos döntőn 2023. április 21-23. között!

Ezzel Veresegyház városa a legsikeresebb település lett az országban és nagyszerűen képviselte Pest megyét a döntőn!

III-IV.-es összevont korcsoport, lány csapat (2008-2011):
A Fabriczius József Általános iskola lány csapata: Kovács Lorina, Hajdu Anna, Pap Boglárka, Bende Zsófia ezüstérmes lett.

Egészen váratlan és hihetetlen ezüstérem a nagyon fiatal, de nagyon akaró, jókedvű és közösségként egyben lévő lány csapattól. A valaha volt legjobb lánycsapat eredmény az országos döntőn, ahol csak a címvédő állította meg a csapatot. Mindenki jelenlegi tudásának legjavát adta az egész nap során és ez egyben egészen a döntőig repítette a lányokat, ahol csak 2:1 arányban győzött a tavalyi bajnok.

III-IV.-es összevont korcsoport, lány egyéni (2008-2011):Kovács Lorina (2008, Fabriczius József Általános Iskola) 7. helyezett.

A döntőn Lorina 3 mérkőzést megnyerve nyerte a csoportját, majd a 4 közé jutásért a vasárnapi napon az ellenfél most jobb volt. Ellenfele végül 3. lett, így Lorina végül 7. helyen végzett.

Ezúton szeretnénk gratulálni a versenysorozaton elindult összesen GYERMEK indulónknak, az országos döntőig eljutóknak, a helyezetteknek, a dobogósoknak és a bajnoknak.

Külön meg szeretnénk köszönni a támogatást a Galaxisos SPORTTÁRSAKNAK, támogató SZÜLŐKNEK, a veresegyházi  iskolák igazgatóinak, vezetőségének, osztályfőnököknek, tanárainak,  testnevelő tanárainak (Erdiczky Krisztina, Bódis Péter, Kökény-Gliba Viktória, Szabó Zoltánné Katalin).