FABRICZIUS JÓZSEF ÁLTALÁNOS ISKOLA

2112 Veresegyház, Fő út 77-79.

Sporteredmény – Kick-boksz

Egy fantasztikus „A” kategóriás versenyt tudhat maga mögött a Veresi Formagyakorlat Csapat. Június 02-05. között 27. alkalommal rendezték meg a Magyar Kick-boksz Világkupát, melynek most is a budapesti BOK csarnok adott otthont. A világversenyen 39 ország 1760 versenyzője 3130 nevezést adott le. A Veresi formagyakorlat csapat megőrizte eddigi elsőségét mind az indulók létszámát, mind pedig az eredményességét tekintve. A csapat 15 fővel indult, mellyel megkétszerezte versenyzőink számát az előző évhez képest.

Idén először, a WAKO szabálykönyvben pár éve megjelenő „Team Formációkkal” is nevezhettek a klubok. A Veresi Formagyakorlat Csapat ezt maximálisan kihasználta, hisz 6 Team Formával tudott felállni a tatamira.

Nyolc tag most először állt világversenyen tatamira, ami nem kis nyomást helyezett rájuk, de mindenki sikerrel vette ezt az akadályt is. Végül 7 világkupa trófeával és megannyi éremmel térhettek haza.

Fabriczius Általános Iskolába járó tanulóik eredményei:

Cadet 1:

  • Kakas Hunor 5.a bronz, Pintér Nimród 5.a ezüst, az általuk alkotott csapat aranyérmet szerzett.
  • Hodosi Márton 5.a ezüst és bronz, csapat formagyakorlatban pedig ezüstérmet szerzett.
  • Kakas Nóra 3.a bronz, Hunyadi Lotti 4.b bronz, az általuk alkotott csapat aranyérmet szerzett.

Cadet 2:

  • Pintér Tamara 7.a bronzérmet szerzett.

Nincs megállás szűk egy hónap múlva a Formagyakorlat Magyar Bajnokságon fog eldőlni, hogy kik jutnak ki a korosztályos WAKO Kick-boksz világ és európa bajnokságra.

Edzők: Pintérné Gazdag Anett és Schersing András.

Gratulálunk!