FABRICZIUS JÓZSEF ÁLTALÁNOS ISKOLA

2112 Veresegyház, Fő út 77-79.

Büszkeségünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy Gubódy Áron (iskolájuk 4/e osztályos tanulója), a Vágta Multisport Club leigazolt sportolója, a Magyar Vízilabda Szövetség 2021-2022-es évadban megrendezésre került bajnoki szezonban egyesületünk vízilabda csapatának tagjaként a következő eredményeket érte el:

Észak-kelet Gyermek III. vízilabda bajnokság zöld csoport: 3. helyezett
Észak-Kelet Gyermek IV. vízilabda bajnokság: 4. helyezett
Észak-Kelet Baby vízilabda bajnokság: Nem állítanak eredményességi sorrendet, minden gyermek kap érmet. Kizárólag a játék öröméért játszanak ezen a bajnokságon.

Minden bajnokság több fordulós meccssorozatból áll. A vízilabda szezon ősztől nyár elejéig tart, majd megkezdődik (tulajdonképpen folytatódik) a felkészülés a következő bajnoki szezonra.

A csapat tagjai az év minden hetében edzésekre járnak. Nincs nyári leállás sem. Kitartásuk és elszántságuk példaértékű.

 

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy Áron egyesületünket választotta.

Áron a Magyar Triatlon Szövetség 2022. évben megrendezésre került versenyein is megmérettette magát. A mezőny ebben a sportágban is nagyon erős, rengeteg gyermek méretteti meg magát.

Az alábbi versenyen ért el kimagasló eredményt, melyet oklevéllel értékeltek:

Kistarcsa aquatlon Pest megyei döntő Újonc 2. fiú csapat: 4. hely

A Magyar Triatlon Szövetség az országos- és megyei bajnokságokon az első 6 helyezettet emeli ki, az első hármat oklevéllel, illetve éremmel vagy kupával jutalmazzák, a 4., 5., 6. helyezettek oklevelet kapnak.

Az idei versenyszezon tavasszal indult az aquatlon (úszás-futás), duatlon (kerékpár-futás) és a triatlon (úszás-kerékpár-futás) versenyekkel.

Gratulálunk diákjukhoz!

Üdvözlettel:
Horváth László
Vágta Multisport Club Elnök-Edző