FABRICZIUS JÓZSEF ÁLTALÁNOS ISKOLA

2112 Veresegyház, Fő út 77-79.

DKT-Tanulói felület

Mi az a KRÉTA Digitális Kollaborációs Tér?

A KRÉTA Digitális Kollaborációs tér – rövidítve DKT – egy olyan komplex modul, amely segíti a tanárok és a diákok digitális online együttműködését, kommunikációját és a feladatok kiadását, szükségtelenné téve egyéb oktatási szoftverek használatát. Kiemelt funkciója a tanórai feladatok, a házi feladatok komplex, logikailag egységes rendszerben történő megjelenítése és kezelése, emellett alkalmas csoportos (projekt-) feladatok kezelésére is. Továbbá kezeli a határidőket, a beadási időszakokat a feladatok, házi feladatok esetében, és képes online kommunikációs platformot biztosítani a diákok és tanárok között. A DKT egyszerűen elérhető a KRÉTA rendszerből vagy a KRÉTA mobil applikációkból!

Hogyan tudom használni a Kollaborációs Teret?

A Digitális Kollaborációs Tér (DKT) közvetlenül elérhető a KRÉTA webes felületéről vagy mobil applikációból is. A használathoz be kell jelentkezni a KRÉTA programba, majd a DKT gombra vagy a Kollaborációs Tér menüpontra kattintva már be is léptél! Jó ha tudod, hogy a DKT felületét nem csak számítógépről, hanem tabletről vagy mobiltelefonról is használhatod!

 

Hogyan tudok belépni a KRÉTA Kollaborációs Térbe?

A KRÉTA Digitális Kollaborációs Térbe (DKT) a KRÉTA rendszeren keresztül tudsz belépni. Ha a böngészőből használod  a KRÉTA rendszert, akkora bejelentkezés után egyszerűen kattints a DKT gombra!  Ha asztali számítógépen vagy laptopon használod a KRÉTA alkalmazást, akkor a Kollaborációs Tér egy új böngészőlapon fog megnyílni.

 

A mobil applikációból hogyan tudom használni a Kollaborációs Teret?

A mobil applikáción keresztül is egyszerűen be tudsz lépni a Kollaborációs Térbe, ehhez első lépésként a telefonodra telepítsd a KRÉTA Tanulóknak mobil applikációt!

A Digitális Kollaborációs Tér csak a KRÉTA Tanulóknak mobil applikációból elérhető! Ha a korábbi KRÉTA mobil applikációt használod, akkor kérünk, hogy töltsd le és telepítsd az új mobil alkalmazásunkat! Az új mobil alkalmazások számos új funkciót is tartalmaznak a DKT mellett, ezért mindenképpen javasoljuk, hogy az új alkalmazásunkat használd!

A program TANULÓI FELÜLETÉRŐL használatáról további információkat itt olvashat.