FABRICZIUS JÓZSEF ÁLTALÁNOS ISKOLA

2112 Veresegyház, Fő út 77-79.

Titkársági ügyintézés – 2020.október 1-től

Az intézmény területére szülő / gondviselő nem jöhet be 2020. október 01-től.
Az ügyintézés menete a titkárságon a következőképpen alakul.

Diákigazolvány igénylésének menete

A diákigazolvány megigényléséhez a Fő úti épület titkárságán kell az okmányirodán megkapott NEK adatlapot leadni. Lehetőség van a portáról felüzenni a titkárságra, ebben az esetben a gyermek lakcímkártyájának bemutatása mellett az iskolatitkár átveszi az adatlapot, és megigényli a diákigazolványt. Az iskolában 7.30-15.00-ig tudnak minket személyesen elérni.
Az adatlapot beszkennelve is tudjuk fogadni, fotózva viszont sajnos nem, mert úgy nem megfelelő minőségű. Ha ezt a megoldást választják, a NEK adatlap alsó felére valahová rá kell szkennelni a lakcímkártyát, és ráírni egy telefonos elérhetőséget. Az adatlapot a fabricziustitkarsag@veresegyhaz.hu e-mail címre tudják  elküldeni.

ÁTIRATKOZÁS – ISKOLAVÁLTÁS MENETE

A NYOMTATVÁNYOK menüpontban elérhető az átiratkozáshoz szükséges adatlap, melyet kinyomtatva, kitöltve az iskola Fő úti épületének a portáján tudnak leadni, amihez csatolni kell a lakcímkártya másolatot. Ezután a titkárság elindítja az átiratkozást, szülővel/gondviselővel telefonon vesszük fel a kapcsolatot.

Ha a nyomtatást nem tudják megoldani, a portán átvehető a kinyomtatott adatlap.  Kitöltve kell visszahozni, lakcímkártyával együtt, melyet be kell mutatni. (szülő és tanuló lakcímkártyája szükséges)

A 06307812117 -es telefonszámon tudnak egyeztetni az adatlapok átvételével kapcsolatban.

EGYÉB ÜGYINTÉZÉS

Egyéb ügyintézést kérjük a titkárság telefonszámán, illetve e-mail címén legyenek szívesek intézni.